Zárszervíz ügyelet Miskolc éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

Ajtó javítás

Ajtó javítás Miskolc. Nem szeretne sok pénzért új ajtót vásárolni, akkor mi az ajtó javítást ajánljuk.

Bontás helyett ajtó javítás, mert az elhasználódott ajtó egy javítható belső szerkezetet takarhat. Rengeteg érv szól az ajtó javítás mellett. Az új ajtó beépítése igen nagy költségekkel járhat, nem is beszélve a bontás okozta kellemetlenségről, ezért kérje szakembereink segítségét ajtó javításra Miskolcon 0-24 óráig, a hét minden napján.

Ha az ön ajtaja már nem szép és nem működik rengesen akkor az már az Ön családját sem védi megfelelően. Mi minden típusú ajtót, bejárati ajtót, beltéri vagy erkélyajtót megjavítunk, gyorsan és precíz munkával Miskolc egész területén. Ajtó javításra bármikor szükség lehet, ha a zárja elromlott, ha az ajtó nem záródik vagy szorul, az ajtó eldeformálódott, nem szigetel, bukó-nyitó szerkezete meghibásodott. Az ajtó javítást szakemberek végzik, nagy tapasztalattal, szakértelemmel. Hogy hogyan végezzük el az Ön által megrendelt munkát. Általában a helyszínen. Ha lóg az ajtó, nehezen csukódik, beleér a padlóba akkor az ajtó javítást ajánljuk.

Ajtó javító szolgáltatásaink:

 • ajtók gyári vasalatának cseréje egy biztonságosabbra
  forgásirány változtatás
  vasalat javítás
  zárjavítás
  ajtó javítás
  betörés utáni ajtójavítás

AJTÓ JAVÍTÁS MISKOLC NON-STOP, AJTÓ JAVÍTÁS MISKOLC AZONNAL

Ajtó javítás non-stop Miskolc és vonzáskörzete. Gyors, precíz munka megbízható szakemberektől. Ajtó javítás sürgősségi jelleggel, ajtó javítás azonnali kiszállással, betörés utáni ajtó helyreállítás. Helyre állítjuk és megjavítjuk a megrongálódott, nem működő ajtókat. Vállaljuk fa illetve fém ajtók javítását is. Betörés utáni helyreállítás során az elsődleges feladat az ajtó javítás, hogy további illetéktelen személyek ne juthassanak be az Ön otthonába. A sürgősségi ajtó javítás során először az ajtó zárhatóságát javítjuk meg, majd az ajtó teljes javítását, felújítását elvégezzük. Ajtó javításért hívja ügyfélszolgálatunkat Miskolcon.

Beltéri ajtó javítás

Beltéri ajtó javítás Miskolcon. Beltéri ajtók javítása garanciával és rövid határidővel. Vállaljuk beltéri ajtók javítását, felújítását rövid határidővel. Minden ajtó javítására garanciát vállalunk. Beltéri ajtó javítást vállalunk nehezen vagy egyáltalán nem záródó, nyikorgó, esztétikailag sérült ajtók esetén is. A beltéri ajtó cseréje általában nagy felfordulással, kellemetlenséggel és kosszal jár. A beltéri ajtó javításával gyakran elkerülhető a beltéri ajtó cseréje. Az ajtó javításának költsége ráadásul alacsonyabb, mint a beltéri ajtó cseréje.

Kültéri ajtó javítás

A megfelelő biztonságot nyújtó kültéri ajtók árai meglehetősen magasak, melyhez még az ajtó cseréjének és a festésnek a költségei is hozzá adódnak. Lényegesen olcsóbb az ajtó javításának az ára mint annak cseréje. A megfelelően elvégzett ajtó javítással ráadásul ugyanazt a biztonságot is elérhetjük, mint az újabb ajtók esetén. Nehezen záródó, nehezen nyíló, eldeformálódott ajtók javítását is vállaljuk. Ezen kívül vállalunk ajtó javítást, utánállítást fa és műanyag ajtók esetén is. Amennyiben szükséges az ajtó javítás során a zárjavítást vagy a zárcserét, illetve a zárszerelést, másodlagos zár beépítését is elvégezzük.

Betörés utáni ajtó javítás

Sajnos betörés során gyakran az ajtó is sérül, ezért szükségessé válik az azonnali ajtó javítás. Vállaljuk fa-és műanyag ajtók betörés utáni ajtó javítását azonnali kiszállással non-stop, az év minden napján hétvégén és ünnepnapokon is.

Fa ajtó javítás

A fa ajtó javítás nem kis kihívást jelent, mert a megongálódott, eldeformált fa ajtó nehezen javítható, a javításhoz nagy szakértelemre és gyakorlott kézre van szükség. Ajtójavító mestereink a felfeszített ajtót akár vasalatok beépítésével is kellően megerősítik, és újra zárhatóvá teszik. Az ajtó javítás során akár új zárat is beépítünk, ha szükséges akkor második zár beszerelését is vállaljuk.

Műanyag ajtó javítás

A műanyag ajtó javítása nagyon nehéz, mert a rongálás, felfeszítés nyomait maradéktalanul nem minden estben lehet eltüntetni. Azonban nem mindenki engedheti meg magának az ajtócserét, ezért a műanyag ajtó javítása során is az elsődleges cél az ajtó ismételten zárhatóvá tétele. A rongálás nyomait takaróelemekkel és egyéb megoldásokkal szépen el lehet tüntetni, a műanyag ajtót meg lehet javítani.

Fém biztonsági ajtójavítás

A fém biztonsági ajtót a hagyományos feszítési módszerekkel gyakorlatilag lehetetlen felfeszíteni. 10 éves működésünk alatt csupán 2 biztonsági ajtó nyitásával találkoztunk, azonban mindkét esetben komoly munkába került a behatolás.
Gyakori eset, hogy megpróbálkoznak illetéktelenek a fém biztonsági ajtó nyitásával, de az esetek nagy részében a próbálkozások hamar abbamaradnak. Az ilyen feszítési próbálkozások nyomait zárszerelő lakatos mestereink szépen és gyorsan el tudják tüntetni, az ajtó esztétikai állagát hamar vissza tudják adni.

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Miskolc bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800