Zárszervíz ügyelet Miskolc éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

Lakatos szolgáltatásaink:

 • ajtórács készítés
  ablakrács készítés
  biztonsági rácsok készítése
  kertkapu készítés
  kertkapu javítás, átalakítás
  korlát készítés
  épületlakatosi, karbantartási munkák elvégzése
  egyéb lakatos munkák elvégzése

Lakatos Pécs

Cégünk egyik fő profilja a lakatos munkák elvégzése. Lakatos szakembereink a legnehezebbnek tűnő lakatos munkákkal is könnyen megbírkóznak köszönhetően a több évtizedes szakmai gyakorlatnak. Lakatos mestereink Miskolcon a nap 24 órájában várják hívását a 30/870-2060 vagy a 30/381-3800 telefonszámokon. Sürgősen lakatos mesterre van szüksége Miskolcon? Minket az év minden napján hívhat, minden telefonhívásra válaszolunk!

Zárlakatos Pécs

Ha Önnek zárlakatosra van szüksége Miskolcon, forduljon hozzánk bizalommal. Zárlakatos mestereink mindenfajta zárjavítással, zárcserével kapcsolatos javítást el tudnak végezni. Lakatos mestereink több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek, a zárlakatos munkához minden felszerelést a kivonuláskor magukkal visznek.

Lakatos Pécs azonnal, lakatos Pécs non-stop

Gyakran előfordul, hogy a lakatos munka nem tűr halasztást, a lakatos mesterre azonnal szükség van. Zárlakatos munkák elvégzése, lakatos javítások azonnli kiszállással a nap 24 órájában a hét minden napján. Lakatos munkák elvégzése hétvégén, ünnepnap és akár sürgősségi jelleggel éjszaka is. Lakatos munkák non-stop Miskolcon.

Lakatos Miskolc

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Miskolc bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800