Zárszervíz ügyelet Miskolc éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

Zárcsere

Zárcsere Miskolc területén, sürgősségi jelleggel. Zárszervíz szolgálatunk egyik fő profilja a zárcsere Miskolcon. Zárcserére sok esetben szükség lehet. Zárcserét végzünk a zár elromlása, megrongálása, vagy az ingatlan biztonságosabbá tétele esetén. A zárcserét javasolt zárszerelő szakemberre bízni, mert a szakszerűtlenül cserélt zár idő előtt meghibásodhat. Ezen kívül a nem megfelelően elvégzett zárcsere az illetéktelen behatolást is megkönnyíti. Fontos a hevederzár betét cseréje is legyen elévegezve.

Az elvégzett zárcserére garanciát vállalunk. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 évben nem volt szükség zárcserélő lakatos kollégánk visszahívására.

Zárcsere a nagyobb biztonságért

Általánosan elmondható, hogy a zárak akár több évtizedig is megfelelően működnek helyes karbantartás és használat esetén. Azonban az egyre nagyobb bűnözés miatt javasolt időnként elvégeztetni szakemberrel a zárcserét. A zárak folyamatosan fejlődnek, ezért az újfajta zárak egyre nehezebben nyithatóak. Javasolt ezért a régi, elöregedett zárakat szakemberrel minimum 10 évente új zárra cseréltetni.

Zárcsere új lakásba költözéskor

Az új ingatlanba való költözéskor gyakran elfelejtik az új tulajdonosok a zárcsere elvégeztetését. Ilyen esetben nem tudhatjuk, hogy a régi tulajdonos mikor cseréltetett utóljára zárat, illetve hogy az ingatlan kulcsai nem keveredtek-e illetéktelenek kezébe. Új ingatlanba való költözéskor a zárcserét érdemes azonnal elvégeztetni lakatos szakembereinkkel.

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Miskolc bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800