Zárszervíz ügyelet Miskolc éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

ZÁRJAVÍTÁS

Zárjavítás Miskolc és vonzáskörzetében azonnali kiszállással, az év minden napján. Precíz, gyors munkavégzést, azonnali kiszállást, kedvező árakat tartalmaz zárjavítás gyorsszolgálatunk. Sürgős esetben a kiszállást azonnal megkezdjük, és a forgalmi viszonyoktól függően a zárjavítást 30-60 percen belül megkezdjük. A kivonuló szolgálatunk autói minden szükséges anyaggal fel vannak szerelve, hogy a zárjavítást elvégezzük.

Zárjavításra akkor van szükség, ha a zár nehezen működik, a zár nem záródik illetve a zár nehezen vagy egyáltalán nem nyílik. Amennyiben nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni az elromlott zár miatt, kérjük vegye igénybe zárjavító gyorsszervízünket. Ne várja meg, ameddig a zár teljesen elromlik, vagy a zárba beletörik a kulcs.

Zárjavítás során ha van rá mód a meglévő zárat javítjuk meg. Azonban fontos tudni, hogy a zárak folyamatosan fejlődnek, a zárak egyre nehezebben nyithatóak. Sok esetben a zárjavítás már nem gazdaságos, kedvezőbb megoldásnak tűnik a zárcsere.

Zárszerelő lakatosaink minden esetben a legmegfelelőbb megoldást javasolják. Amennyiben a zárjavítás nem gazdaságos, akkor a zárcserét javasolják. Ezzel nem a költségek növelése a cél, hanem az ügyfeleink részére a legmegfelelőbb megoldást javasoljuk minden esetben.

ZÁRJAVÍTÁS AZONNAL, ZÁRJAVÍTÁS NON-STOP

Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor a zárjavítás nem tűr halasztást valamilyen kellemetlen helyzet miatt. Ügyfeleink megelégedettségének növelése érdekében vezettük be zárjavítás gyorsszolgálatunkat, mely éjjel-nappal az év minden napján hívható a 06-30/870-2060 vagy a 06-30/381-3800 telefonszámokon. Minden hívásra reagálunk, minden hívásra válaszolunk, akár éjszaka is.

Sürgősségi zárjavítás esetén az elsődleges cél, hogy az ajtó megfelelő zárhatóságát biztosítsuk a zárjavítás szakszerű elvégzésével. Zárszerelő lakatosaink nagy gyakorlattal rendelkeznek mindenféle zár javításában. Zárjavítást vállalunk hagyományos tollas zár, hevederzár, biztonsági zár esetén is.

ZÁRJAVÍTÁS BETÖRÉS UTÁNI HELYREÁLLÍTÁS

Zárjavító gyorsszolgálatunk vállalja és a zárjavítást szakszerűen elvégzi betörés után is. Javasoljuk, hogy telefonszámainkat mentse el mobiltelefonjába, hogy sürgős esetben azonnal hívni tudja zárjavító gyorsszolgálatunkat.

Betörés utáni sajnos mindenki számára láthatóvá válik, hol voltak az ajtó gyenge pontjai. Zárjavító kollégáink szaktanácsadással és az azonnali zárjavítás megkezdésével segítenek bajba jutott ügyfeleinken. A zárjavítás során a gyenge pontokat megerősítjük, hogy ezzel megelőzzük a betörés megismétlődését.

Zárjavító gyorsszolgálatunk minden helyzetre felkészülten vonul ki. Szükség esetén lakatos munkát és a teljes körű ajtó javítást is elvégezzük.

ZÁRJAVÍTÁS KIZÁRÁS, BEZÁRÁS ESETÉN

A nem megfelelően karbantartott zárak egy idő után teljesen elromolhatnak. Ilyen esetben a tulajdonos nem tud bejutni, illetve nem tud kijutni az ingatlanából. Ilyenkor beszélünk tulajdonos általi kizárásról vagy bezárásról. Az ilyen esetekben is hívhatja zárjavító szolgálatunkat. A zárjavítás előtt levégezzük a roncsolásmentes ajtónyitást. Fontos megjegyezni, hogy a szakszerűtlen feszegetés, dróttal vagy más eszközzel megkísérelt zárnyitás általában csak tovább ront a már amúgy is kellemetlen helyzeten. Ilyen esetben javasoljuk azonnal értesítse zárszervizünket. Mi az ajtónyitást és a zárjavítást a lehető leghamarabb elvégezzük, hogy Önnek ne kelljen az ajtó előtt várakoznia, illetve a lehető leghamarabb kijuthasson lakásából.

ZÁRJAVÍTÁS BELETÖRT KULCS ESETÉN

Zárjavítás nem tűr halasztást, ha beletört a zárba a kulcs. Zárjavító kollégánk beletört kulcs esetén eltávolítja a beletört kulcsrészt a zárból, majd megvizsgálja és ha szükséges elvégzi a szakszerű zárjavítást. A zárjavításra teljes körű garanciát vállalunk.

MIÉRT FONTOS A ZÁRJAVÍTÁS SZAKSZERŰ ELVÉGZÉSE?

Az időben, szakszerűen elvégzett zárjavítással megelőzhető a kulcs beletörése a zárba, a zár meghibásodása. Gyakori azonban az is, hogy a zárjavítás során olyan hibákra is felhívják zárjavító kollégáink az ügyfeleink figyelmét, mely hibák javításával megelőzhetőek a betörések. Gyakran ezek a hibák a tulajdonosok előtt nem ismertek, és csak a szakszerű zárjavítás során derülnek ki. Ráadásul a legtöbb esetben a zárjavítás és a gyenge pontok javítása gyorsan, alacsony költségekből is elvégezhetőek.

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Miskolc bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800